Προσωπικό απόρρητο

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

 

• Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το e-pantopolio.com, κατηγοριοποιούνται ως εξής:

  1. Προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από εσάς όταν κατά τη διαδικασία της εγγραφής.

 

  1. Πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας και ανώνυμες πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies όταν είστε περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Αυτό γίνεται  για να μας βοηθήσει στη βελτίωση της ιστοσελίδας μας  και των υπηρεσιών της  προς εσάς.

 

• Η συλλογή των προσωπικών σας πληροφοριών βοηθάει το e-pantopolio.com  να καταλάβει καλύτερα τι χρειάζεται από εμάς. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για:

  1. Επεξεργασία και διευθέτηση των παραγγελιών σας

 

  1. Διαχείριση και λειτουργία του λογαριασμού σας.

 

  1. Κατανόηση της  συμπεριφορά των αγορών σας για ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσίών μας.

 

Το e-pantopolio.com  δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των αγοραστών σε τρίτους,  εκτός για σκοπούς παράδοσης αγαθών στην οποία διαβιβάζονται τα απαραίτητα στοιχεία όπως το όνομα  και τη διεύθυνση  καθώς και η λίστα  των προϊόντων . Στην περίπτωση αυτή,  τα στοιχεία προστατεύονται  και δεν θα αποκαλύπτονται  σε οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος.

Παρόλο που λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο για την προστασία των δεδομένων σας, μετάδοση δεδομένων μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Εμείς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που διαβιβάζονται στην ιστοσελίδα μας, καθώς και κάθε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προσπαθήσουμε και να αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.